Laatste nieuws over Netflix

Komt Mrs. Fletcher op Netflix?

Komt Mrs. Fletcher op Netflix? Slecht nieuws voor wie Mrs. Fletcher graag op Netflix wil bekijken. Het ziet er niet naar uit dat de serie, die gebaseerd is op een boek van Tom Perrotta, snel naar de streamingdienst toe komt. De rechten liggen momenteel namelijk elders.

Mrs. Fletcher

Eva Fletcher staat in Mrs. Fletcher op een kruispunt in haar leven. Nu haar zoon uit huis is gegaan, gaat er een nieuwe wereld open voor de alleenstaande moeder. In Mrs. Fletcher zien we hoe ze haar onvervulde fantasieën gaat verkennen. Ondertussen worden we ook meegenomen naar het nieuwe leven van zoon Brendan als student.

Komt Mrs. Fletcher op Netflix?

Komt Mrs. Fletcher op Netflix? Slecht nieuws voor de Netflix-abonnees die graag aan de slag wilden met Mrs. Fletcher. Het ziet er namelijk niet naar uit dat we de serie in de toekomst op Netflix kunnen verwachten. Mrs. Fletcher is namelijk afkomstig van HBO, één van de concurrenten van Netflix. Daardoor is de kans klein dat de reeks naar Netflix komt, net als met onder meer Chernobyl en Game of Thrones. In Nederland kunnen we de serie wel vanaf 28 oktober wekelijks volgen bij Ziggo Movies & Series.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Mrs. Fletcher toch op Netflix komt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?