Laatste nieuws over Netflix

Komt New Amsterdam op Netflix?

Komt New Amsterdam op Netflix? De gloednieuwe serie ging op 25 september 2018 van start bij NBC en wordt inmiddels ook uitgezonden bij NET 5. De vraag is alleen of we de ziekenhuisserie binnenkort ook bij Netflix kunnen verwachten.

New Amsterdam

New Amsterdam is een nieuwe ziekenhuisserie die gebaseerd is op het boek Twelve Patients: Life and Death at Bellevue Hospital van Eric Manheimer. De serie volgt Dr. Max Goodwin op zijn weg om medisch directeur te worden van één van de oudste ziekenhuizen die de Verenigde Staten telt.

Het grote doel is om de verwaarloosde faciliteit te hervormen door de bureaucratie te verscheuren en door uitzonderlijke zorg aan de patiënten te bieden. Als daarvoor iedereen ontslagen moet worden, draait Max Goodwin ook daar zijn hand niet voor om.

Komt New Amsterdam op Netflix?

Komt New Amsterdam op Netflix? Voor nu ziet het er niet naar uit dat we New Amsterdam op korte termijn op Netflix kunnen verwachten. In Nederland lagen de rechten eerst bij NET 5 en de reeks is nu te zien via de streamingservice van  Ziggo Movies & Series. Vanaf 1 juni 2020 is ook het tweede seizoen van New Amsterdam te zien via Ziggo Movies & Series. Ook in het buitenland liggen de rechten van New Amsterdam overigens niet bij Netflix. Zo is de serie, naast dat het te bekijken is bij NBC, te zien bij Hulu.

Wil je op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer en of New Amsterdam op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?