Laatste nieuws over Netflix

Komt No Time To Die op Netflix?

Komt No Time To Die op Netflix? Met No Time To Die verschijnt in 2020 de 25e film uit de James Bond-reeks. De grote vraag is nu of we die Brits-Amerikaanse actiethriller ook op Netflix mogen verwachten. Voor nu wijst echter niets erop dat de film snel naar Netflix komt.

James Bond-film

No Time To Die is alweer de 25ste film in de James Bond-reeks. We worden opnieuw meegenomen in het leven van James Bond, die de actieve dienst inmiddels heeft verlaten en een geheim agent meer is. Als zijn oude vriend Felix Leiter van de CIA contact met James Bond zoekt, roept hij de hulp in van 007. Dan komen ze oog in oog te staan met een mysterieuze schurk die nieuwe technologieën gebruikt om ze te slim af te zijn.

Komt No Time To Die op Netflix?

Komt No Time To Die op Netflix? Helaas ziet het er niet naar uit dat we op Netflix snel aan de slag kunnen met de nieuwste James Bond-film. De film gaat op 2 april in première in de bioscoop en de rechten van de film zouden later kunnen worden aangekocht door Netflix.

Toch wijst niets erop dat dat snel gaat gebeuren. Ook de andere James Bond-films zijn tenslotte niet te bekijken bij de streamingdienst. Wel zou het altijd kunnen dat Netflix er later alsnog voor kiest om de rechten aan te kopen, maar voor nu is daar helaas nog niets over bekend. Wel kijk je hem nu via Pathé Thuis.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is of en wanneer Katy Keene op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?