Laatste nieuws over Netflix

Komt Nurses op Netflix?

Komt Nurses op Netflix? In Canada is begin 2019 een nieuwe ziekenhuisserie van start gegaan. Het gaat om Nurses. De grote vraag is nu of we de serie, die in Canada wordt uitgezonden bij Global Television Network, spoedig ook op Netflix mogen verwachten. Voor nu lijkt de kans klein dat Nurses snel wordt toegevoegd aan het aanbod van Netflix in Nederland.

Nurses

Nurses is een ziekenhuisserie afkomstig uit Canada. We volgen de levens van vijf jonge verplegers: Grace, Ashley, Keon, Nazneen en Wolf. Ze zijn werkzaam in het St. Mary’s ziekenhuis. Ze wijden hun levens aan degene die het nodig hebben, terwijl ze ondertussen steeds meer over zichzelf ontdekken. De serie is afkomstig van een deel van het team achter Rookie Blue.

Komt Nurses op Netflix?

Komt Nurses op Netflix? De kans dat Nurses op korte termijn wordt toegevoegd aan het aanbod van Netflix, is klein. In Canada is de serie te volgen bij Global Television Network en in Nederland is Net5 er vandoor gegaan met de uitzendrechten. Zolang de rechten in Nederland in handen zijn van Net5, kan Netflix de rechten niet aankopen.

Pas zodra de rechten daar zijn verlopen, is er een mogelijkheid dat de ziekenhuisserie naar Netflix komt. In dat geval is het echter ook nog maar de vraag of de streamingdienst dat ziet zitten. Voor nu lijkt dat dan ook nog niet te gaan gebeuren.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer Nurses toch op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?