Laatste nieuws over Netflix

Komt Papadag seizoen 3 op Netflix?

Komt Papadag seizoen 3 op Netflix? De Nederlandse komedieserie heeft twee seizoenen op de streamingdienst, waarin we een groep vaders volgen met hun kleine kids. Maar worden er nog meer seizoenen en afleveringen gemaakt? En zoja wanneer komt Papadag seizoen drie naar Netflix?

Ontmoeten bij de zandbak

Papadag is een serie van de Nederlandse omroep AVRO-TROS, waarin we veel bekende gezichten zien zoals Ruben van der Meer, Imanuelle Grives, Ellen Parren, Hajo Bruins, Julia Akkermans, Harry van Rijthoven en Hassan Slaby. En alles speelt zich af rondom een zandbak.

Vriendschappen dankzij Papadag

Want een groep vaders hebben wekelijks hun ‘Papadag’, de dag dat ze niet aan het werk zijn maar verantwoordelijk zijn voor hun kinderen. Op deze dag ontmoeten de vaders elkaar bij de zandbak in het park. Ondanks hun grote verschillen in afkomst, achtergrond en levens bouwen ze wel samen een band op. Een vriendschap ontstaat en ze steunen elkaar door dik en dun, terwijl ze hun drukke moderne levens proberen te ordenen.

Komt Papadag seizoen 3 op Netflix?

Maar komt Papadag terug voor seizoen 3 op Netflix? Eind 2017 debuteerde serie op de Nederlandse omroep en in de zomer van 2020 was het tweede seizoen te zien. Drie jaar later kwam de Papadag in zijn geheel op Netflix, waar veel kijkers de serie hebben ontdekt. In een razend tempo vloog Papadag door de toplijsten en bereikte hoge noteringen in de top-10.

De vraag om nieuwe afleveringen van Papadag kwamen dan ook snel, maar hoe groot is de kans hierop? Helaas ziet het er niet rooskleurig uit. De laatste afleveringen dateren van 2020 en sindsdien is er niets meer gebeurd. Er zijn geen aankondigingen geweest vanuit AVRO-TROS, dus lijkt het erop dat Papadag klaar is.

Het kan natuurlijk altijd zijn dat het grote succes van Papadag op Netflix ervoor zorgt er er nog een seizoen 3 wordt gemaakt. Dit is eerder ook al wel eens gebeurd met andere series, al ging dit vaak dan wel om mondiale reeksen. Denk bijvoorbeeld aan Manifest. Netflix zelf heeft wel een serie als Costa! omarmd om hier een nieuw seizoen van te maken, maar over Papadag seizoen 3 is het vooralsnog doodstil.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?