Laatste nieuws over Netflix

Komt Pixie op Netflix?

Komt Pixie op Netflix? Het ziet er niet naar uit dat Pixie op korte termijn naar Netflix komt. De actiemisdaadfilm is sinds kort namelijk te bekijken bij Pathe Thuis. Zolang de film daar te bekijken is, lijkt hij niet snel naar Netflix te komen.

Wraak

In Pixie draait het om Pixie die wraak wil nemen voor de dood van haar moeder en daarom een overval plant. De overval mislukt echter, maar het drijft haar wel in de handen van twee jongens met wie ze op de vlucht slaat. Ze reizen door naar Ierland om uit de handen te blijven van een huurmoordenaar en schietgrage priesters. Hoofdrollen zijn er voor Olivia Cooke, Ben Hardy, Alec Baldwin en Colm Meaney.

Komt Pixie op Netflix?

Komt Pixie op Netflix? Pixie werd in 2020 gelanceerd, maar in Nederland duurde het enige tijd tot we echt met de film aan de slag konden. Daar is inmiddels verandering in gekomen. Het is namelijk Pathe Thuis dat erin geslaagd is om de rechten van de film aan te kopen. Sinds eind mei 2021 is de film dan ook daar te bewonderen. Zolang de rechten in handen zijn van Pathé Thuis ziet het er niet naar uit dat de film snel naar Netflix komt.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer Pixie toch op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?