Laatste nieuws over Netflix

Komt Poldark op Netflix?

Komt Poldark op Netflix? De Britse kostuumdramaserie is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een veelgeprezen serie, maar helaas tot op de dag van vandaag is de reeks nog niet op Netflix in Nederland te bekijken. Of daar ooit verandering in komt, is onduidelijk.

Poldark

De Britse kostuumdramaserie Poldark is de laatste jaren uitgegroeid tot een groot succes. In de serie volgen we Ross Poldark die eind 1700 terugkeert naar Engeland nadacht hij gevochten heeft in de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog. Iedereen dacht dat hij dood was en is verder gegaan met zijn leven, inclusief de vrouw van wie hij dacht met haar te trouwen.

Inmiddels is zij verloofd met zijn neef en is zijn vader overleden en de erfenis vergeven. De serie zoomt in op een familiedrama en op conflicten en uitdagingen tussen armen en rijken. Lukt het Ross om zijn land productief te maken en de vrouw van wie hij houdt terug te winnen?

Komt Poldark op Netflix?

Komt Poldark op Netflix? In Nederland is Poldark op dit moment niet te bekijken bij Netflix. Wel werd de serie al eens uitgezonden bij Net5. Daar groeide de serie echter niet uit tot een groot succes, terwijl de reeks in Engeland bij BBC wel goed scoorde.

Recent heeft Poldark in Nederland een herkansing gekregen bij NPO. Of de serie ooit naar Netflix in Nederland komt, is afwachten. De streamingdienst zal in dat geval de uitzendrechten voor Nederland moeten aankopen. Tot nu toe is dat nog niet gebeurd.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als Poldark op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?