Laatste nieuws over Netflix

Komt Pretty Little Liars terug op Netflix?

Komt Pretty Little Liars terug op Netflix? De streamingdienst heeft lange tijd alle seizoenen van de populaire reeks online gehad, maar sinds april 2020 is PLL verdwenen. Komt de serie terug? Voorlopig ziet het er slecht uit, al is Pretty Little Liars in Nederland nog wel te zien.

Zoektocht naar A

De Amerikaanse serie Pretty Little Liars is onwijs populair. Zeven seizoenen lang werd er jacht gemaakt op ‘A’. Vier dames dragen sinds ze tieners zijn een groot geheim met zich mee. Ze denken dat dit diep verscholen ligt, tot er opeens sms’jes binnenkomen van ‘A’. Die blijkt alles te weten.

Komt de waarheid boven tafel en gaan de dames hier grote problemen mee krijgen? Zeven seizoenen lang zaten we op het puntje van ons stoel. De laatste seizoenen waren zelfs wekelijks te zien op Netflix en zo gingen veel mensen helemaal op in het verhaal.

Toch heeft lang nog niet iedereen Pretty Little Liars gezien en daarnaast is het ook een serie – net zoals bijvoorbeeld Gossip Girl en Gilmore Girls – die velen vaker willen kijken. Momenteel kan dat dus niet op Netflix

Komt Pretty Little Liars ooit terug op Netflix?

Komt Pretty Little Liars ooit terug op Netflix? Het ziet er helaas niet naar uit dat we snel weer aan de slag kunnen met de seizoenen. Dat heeft meerdere redenen. De serie is namelijk uitgezonden op ABC Family, later is deze zender omgedoopt tot Freeform. Dit is eigendom van Disney. Ook Disney heeft een eigen streamingdienst en lijkt hun grootste concurrent – Netflix – voorlopig niet te willen gaan helpen. Tegelijkertijd is de kans klein dat Pretty Little Liars op Disney+ komt, omdat de serie niet past in het profiel van deze dienst.

Sinds het moment dat Pretty Little Liars verdween van Netflix is PLL wél te zien op Amazon Prime Video. Deze streamingdienst heeft de licentie blijkbaar overgenomen. Voor hoelang is de vraag, maar over het algemeen worden dit soort deals voor één, drie of zelfs gelijk vijf jaar afgesloten. Voorlopig lijkt het dan ook uitgesloten dat Pretty Little Liars zal terugkeren naar Netflix, maar is de reeks in Nederland dus wel te zien op Amazon Prime Video.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Pretty Little Liars toch terugkeert op Netflix? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?