Laatste nieuws over Netflix

Komt Prison Break seizoen 5 op Netflix?

Prison Break seizoen 5 start begin april, maar is het vervolg ook op Netflix te zien? Momenteel zijn namelijk de eerste vier seizoenen van Prison Break te volgen via de streamingdienst, dus bestaat er ook een kans dat de sequel aan het aanbod wordt toegevoegd? Die kans bestaat er, maar wij verwachten het niet op korte termijn.

Scofield en Lincoln

Door Prison Break waren tussen 2005 en 2009 miljoenen aan de buis gekluisterd, om deze spannende serie over Michael Scofield en Lincoln Burrows te volgen. Scofield liet zichzelf opsluiten in de gevangenis, om zijn broer Burrows te helpen met ontsnappen, omdat hij onterecht vast zat.

Als bouwkundig ingenieur had Scofield toegang tot de blauwdrukken van de gevangenis waar zijn broer gevangen zat. Zo kon hij een plan opstellen om te ontsnappen. Dit plan liet Scofield op zijn huid tatoeëren. Zodra ze vrij zijn wil Scofield de onschuld van zijn broer aantonen. Steeds meer gevangenen sluiten zich aan bij Scofield en Burrows. Vanaf het moment dat ze weten te ontsnappen ontstaan er direct nieuwe problemen en hier wordt op voortgeborduurd in de verdere seizoenen van Prison Break. Na tegenvallende kijkcijfers in het vierde seizoen werd de serie in 2009 afgerond en leken alle verhaallijnen afgerond. FOX blies de serie in 2015 toch nieuw leven in.

Prison Break seizoen 5 op Netflix

Of Prison Break seizoen 5 ook op Netflix zal verschijnen is nog niet bekend. Na het einde van Prison Break gingen er jaren geruchte over een mogelijke terugkeer van Scofield en in 2015 was er witte rook. FOX kondigde Prison Break seizoen 5 aan. Prison Break: Sequel gaat op 5 april in première in Amerika en diezelfde avond is het vervolg van PB ook in Nederland te zien via FOX. Dit is meteen de reden waarom Prison Break seizoen 5 voorlopig niet op Netflix zal verschijnen. FOX bezit de uitzendrechten ook in Nederland en zal eventueel pas na afloop van het eerste seizoen de streamingrechten aanbieden aan diensten als Netflix.

Wanneer Prison Break: Sequel op Netflix verschijnt is moeilijk in te schatten. Het is aannemelijk dat FOX veel verwacht van de terugkeer van Prison Break en de sequel voorlopig exclusief wil houden. In 2017 verwachten wij het vijfde seizoen daarom nog niet op Netflix. Dit bericht zal aangepast worden, indien er meer nieuws is over Prison Break seizoen 5 op Netflix. Wil je hier van op de hoogte gebracht worden? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Bekijk hieronder de trailer van Prison Break: Sequel.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?