Laatste nieuws over Netflix

Komt Raised by Wolves op Netflix?

Komt Raised by Wolves op Netflix? Helaas ziet het er niet naar uit dat we op Netflix snel aan de slag kunnen met Raised by Wolves. De serie is tenslotte afkomstig van HBO Max en daardoor lijkt het uitgesloten dat Netflix er met de uitzendrechten vandoor gaat. Wel is de mogelijkheid aanwezig dat Raised by Wolves in de toekomst naar Ziggo Movies & Series komt.

Sci-fi

De verwachtingen van Raised by Wolves zijn zo hoog dat HBO misschien wel de nieuwe Game of Thrones te pakken heeft. De serie neemt ons mee naar een wereld waar twee androïden de opdracht hebben gekregen om menselijke kinderen op te voeden. Daarvoor zijn ze ver weg op een mysterieuze ongerepte planeet. Religieuze conflicten liggen echter op de loer.

Komt Raised by Wolves op Netflix?

Komt Raised by Wolves op Netflix? Helaas wijst niets erop dat Raised by Wolves snel naar Netflix komt. De serie is tenslotte afkomstig van HBO, een grote concurrent van Netflix. HBO brengt de serie onder bij zijn gloednieuwe streamingdienst HBO Max.

Daarentegen lijken we de serie binnenkort wel elders te mogen verwachten. Veel titels van HBO komen later namelijk naar Ziggo Movies & Series. Dat lijkt ook voor Raised by Wolves te gelden, al ontbreekt de officiële bevestiging nog.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Raised by Wolves toch op Netflix komt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?