Laatste nieuws over Netflix

Komt Red Light op Netflix?

Komt Red Light op Netflix? Met Red Light zijn Carice van Houten en Halina Reijn aan de slag gegaan met een nieuwe dramaserie voor BNNVara en VTM. Het ziet er echter niet naar uit dat de serie spoedig naar Netflix komt. Wel is de serie vanaf vrijdag 19 februari te bekijken via NPO 1.

Nederlandse serie

Carice van Houten en Halina Reijn spelen zelf de hoofdrollen in de nieuwe dramaserie Red Light. De serie vertelt het verhaal van drie zeer verschillende vrouwen. Allereerst heb je sekswerker Sylvia (Van Houten), daarna de bekende sopraanzangeres Esther (Reijn) en tot slot de gedreven rechercheur Evi (Maaike Neuville).

Als de echtgenoot van Esther plots vermist raakt, geeft ze zijn vermissing aan bij Evi. Het duurt niet lang totdat ze bij Sylvia terecht komen. Maar wat heeft zij met de hele situatie te maken? In de serie zijn bijrollen weggelegd voor Jacob Derwig, Beppie Melissen en Bilal Wahib.

Komt Red Light op Netflix?

Komt Red Light op Netflix? Helaas ziet het er niet naar uit dat we op Netflix snel aan de slag kunnen met de Nederlandse dramaserie. Red Light is tenslotte ontstaan uit een samenwerking tussen BNNVara en VTM. De kans dat zij de rechten snel verkopen aan Netflix, is klein.

Voor nu is de serie dan ook slechts te bekijken via NPO. De serie gaat op vrijdag 19 februari van start bij NPO 1 waar wekelijks een nieuwe aflevering wordt uitgezonden. Op Netflix kunnen we wel aan de slag met andere Nederlandse series zoals Fenix of Toon.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Red Light toch op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?