Laatste nieuws over Netflix

Komt Roald Dahl’s The Witches op Netflix?

Komt Roald Dahl’s The Witches op Netflix? The Witches is in een nieuw jasje gestoken. Roald Dahl schreef in 1983 de boeken De heksen dat in 1990 is verfilmd met Anjelica Huston in de hoofdrol. In 2020 keerde de film terug in een gloednieuwe uitvoering. De grote vraag is nu of we Roald Dahl’s The Witches in de toekomst op Netflix mogen verwachten. Voor nu lijkt dat niet het geval, maar wel is de film te bekijken via Pathe Thuis.

Roald Dahl’s The Witches

The Witches is opnieuw verfilmd en ditmaal door Robert Zemeckis. De film kan het best omschreven worden als een duistere fantasy-komedie. In het verhaal draait het om een jonge weesjongen die samen met zijn oma naar een luxe hotel aan de kust gaat. Wat zij dan niet weten, is dat de Opperheks en haar mede-heksen juist op dat moment daar undercover samen komen om demonische plannen uit te voeren.

Komt Roald Dahl’s The Witches op Netflix?

Komt Roald Dahl’s The Witches op Netflix? Helaas ziet het er niet naar uit dat we Roald Dahl’s The Witches snel op Netflix mogen verwachten. De film werd in oktober 2020 gelanceerd bij HBO Max in de Verenigde Staten en werd een maand later ook gelanceerd in Nederland. Omdat HBO in Amerika een grote concurrentie is van Netflix, is de kans klein dat de film spoedig beschikbaar komt bij de streamingdienst.

Toch kunnen we de film in Nederland wel bekijken via andere wegen. Zo is de film te koop bij Pathe Thuis. In de toekomst moet blijken of Netflix toch nog een poging waagt om de rechten aan te kopen, maar voor nu ziet dat er niet naar uit.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer Roald Dahl’s The Witches op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?