Laatste nieuws over Netflix

Komt Saving Hope op Netflix?

Komt Saving Hope op Netflix? De Canadese bovennatuurlijke ziekenhuisserie is al seizoenen lang een groot succes bij NBC, maar mogen we de serie in de toekomst ook op Netflix verwachten? Voor nu ziet het er helaas niet naar uit dat Saving Hope spoedig naar de streamingdienst komt. Daarentegen is de serie wel te bekijken bij Ziggo Movies & Series.

Ziekenhuisdrama

Saving Hope ging in 2012 van start en wordt omschreven als een bovennatuurlijke ziekenhuisserie. We volgen hoe Dr. Alex Reid er alles aan moet doen om haar man Dr. Charles Harris te helpen. Hij is in een coma terecht gekomen na een auto-ongelijk terwijl hij onderweg was naar een bruiloft. De serie volgt het leven van Charlie in comateuze stand, terwijl er alles aan gedaan wordt om hem te redden. Terwijl Charlie zelf op een plek tussen leven en dood terecht is gekomen.

Komt Saving Hope op Netflix?

Komt Saving Hope op Netflix? Helaas slecht nieuws voor wie hoopte dat Saving Hope snel naar Netflix zou komen. De eerste twee seizoenen zijn namelijk aangekocht door Ziggo, waardoor die vanaf 5 augustus te bekijken zijn op Ziggo Movies & Series.

Pas wanneer de rechten bij Ziggo zijn verlopen, maakt Netflix kans om de rechten aan te kopen. Op dat moment is het wel nog de vraag of de streamingdienst dat ook daadwerkelijk wil. Voor nu wijst niets erop dat Saving Hope snel wordt aangekocht.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Saving Hope toch op Netflix komt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?