Laatste nieuws over Netflix

Komt Shazam! naar Netflix?

Komt Shazam! naar Netflix? DC heeft gewerkt aan een nieuwe superheldenfilm met Shazam als resultaat. De film draait vanaf 4 april in de Nederlandse bioscopen. De grote vraag is natuurlijk: Komt de DC-film Shazam! ook naar Netflix?

Superheldenfilm van DC

De superheldenfilm Shazam! van DC is kindvriendelijk en grappig en daarmee scoort de film goed. De film vertelt het verhaal van Billy Batson. In het dagelijks leven een veertienjarig pleegkind dat gepest wordt, maar dat door het woordje SHAZAM! te schreeuwen verandert in een volwassen superheld.

Als Shazam! is hij onsterfelijk en vindt hij iedere keer nieuwe krachten uit en zoekt hij de grenzen op. Heeft Shazam de krachten op tijd onder controle om het op te nemen tegen de kwaadaardige Dr. Thaddeus Sivana?

Komt Shazam! naar Netflix?

Komt Shazam! naar Netflix? De laatste jaren hebben we een verschuiving gezien wat betreft bioscoopfilms. Zo was er een aantal jaren terug nog een ritme te herkennen waarbij de film eerst in de bioscoop werd gedraaid, daarna op DVD verscheen en daarna pas te zien was op een streamingdienst.

Tegenwoordig gebeurt het steeds vaker dat een film razendsnel na de release in de bioscoop al bij Netflix verschijnt. Dat zou ook kunnen gebeuren bij Shazam!, maar daarvoor zijn we afhankelijk van Netflix. Het is afwachten of de streamingdienst bereid is de rechten van de film te kopen en wanneer de dienst dat gaat doen. Ondertussen is de film wel te bekijken op Pathe Thuis.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als Shazam! op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?