Laatste nieuws over Netflix

Komt Shooter seizoen 4 op Netflix?

Komt Shooter seizoen 4 op Netflix? De serie is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een groot succes, maar in Amerika zijn de kijkcijfers in seizoen 3 flink teruggelopen. De Amerikaanse zender USA Network heeft dan ook besloten geen vierde seizoen te bestellen. Dat betekent echter niet dat er definitief geen vierde seizoen komt. Het is niet ondenkbaar dat Shooter een ander onderkomen vindt.

Shooter

De serie Shooter is gebaseerd op de film van 2007, waarin Mark Wahlberg de hoofdrol speelde. De serie is gebaseerd op het boek Point of Impact van Stephen Hunter. Wahlberg is in de serie niet weer als acteur te zien, maar wel betrokken bij de serie als uitvoerend producent. Ryan Phillippe speelt nu de hoofdrol Bob Lee Swagger.

Komt Shooter seizoen 4 op Netflix?

Voor nu is Shooter helaas gecanceld en komt op Netflix dus ook geen seizoen 4, maar dat betekent niet dat een vierde seizoen volledig is uitgesloten. Verschillende Amerikaanse media melden al dat Universal Cable Productions en Paramount Television er alles aan doen om de serie elders onder te brengen. Het zou ook nog kunnen dat Netflix geïnteresseerd is in het overnemen van de rechten, alleen daar heeft de streamingdienst tot op heden nog geen uitspraken over gedaan.

De afgelopen maanden heeft Netflix al meerdere keren bewezen een kaper op de kust te zijn. De streamingdienst blies namelijk nieuw leven in de gecancelde series Lucifer en Designated Survivor. Mocht Netflix niet de partij zijn die er met de serie vandoor gaat, dan is het nog maar de vraag of we een eventueel volgend seizoen wel in Nederland kunnen bekijken via Netflix. De streamingdienst had natuurlijk een deal met USA Network, maar bij een nieuwe partij moet uiteraard een nieuwe deal worden afgedwongen. Zodra er meer bekend is over een mogelijk vierde seizoen van Shooter, passen we dit bericht aan.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Shooter seizoen 4 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?