Laatste nieuws over Netflix

Komt spin-off Pretty Little Liars: The Perfectionists op Netflix?

Komt Pretty Little Liars: The Perfectionists op Netflix? Al snel na het eind van Pretty Little Liars werd duidelijk dat er gewerkt werd aan een spin-off. In september 2018 werd duidelijk dat het ging om The Perfectionists. De grote vraag is nu alleen of we deze serie ook op Netflix kunnen verwachten.

Pretty Little Liars: The Perfectionists

Het boek waarop The Perfectionists is gebaseerd is net als bij Pretty Little Liars geschreven door Sara Sheperd. Daarnaast zien we twee personages uit PLL terug in The Perfectionists: Alison (Sasha Pieterse) en Mona (Janel Parrish).

In The Perfectionists worden we meegenomen naar het kleine stadje Beacon Heights. Alles lijkt daar perfect te zijn, maar uiteindelijk blijkt niets wat het lijkt. Het gaat zelfs zover dat de stress om perfect te zijn tot een moord leidt. Iedere Perfectionist blijkt zijn eigen geheim te hebben.

Komt Pretty Little Liars: The Perfectionists op Netflix?

Komt The Perfectionists op Netflix? De streamingdienst heeft de rechten van Pretty Little Liars in handen, maar het is nog even de vraag of The Perfectionists ook naar Netflix komt. PLL werd in de Verenigde Staten uitgezonden door ABC Family, wat tegenwoordig bekend staat als Freeform. Ook Shadowhunters, dat in Nederland wordt gezien als een Netflix Original, is afkomstig van Freeform.

De kans is dan ook aanwezig dat ook The Perfectionists naar Netflix komt. Zolang de streamingdienst daar echter zelf nog niets over bekend heeft gemaakt, blijft dat echter gissen. The Perfectionists wordt vanaf maart 2019 bij Freeform uitgezonden, Netflix liet op de lanceringsdag weten dat de serie nog niet op komst is op de dienst.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Pretty Little Liars: The Perfectionists op Netflix komt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?