Laatste nieuws over Netflix

Komt Station 19 op Netflix?

Komt Station 19 op Netflix? Station 19 is een spin-off van Grey’s Anatomy. De serie is op 22 maart 2018 van start gegaan in de Verenigde Staten bij ABC. De grote vraag is alleen of we de serie binnenkort ook op Netflix mogen verwachten.

Spin-off Grey’s Anatomy

Station 19 is een spin-off van Grey’s Anatomy. In deze serie kijken we mee met de brandweermannen en brandweervrouwen van station 19 in Seattle. We zien onder meer Dr. Ben Warren terug, die het ziekenhuis heeft verlaten om als brandweerman levens te redden. We zien hoe hij onder aan de ladder begint om zich op te werken in zijn nieuwe functie.

Komt Station 19 op Netflix?

Komt Station 19 op Netflix? Het eerste seizoen van Station 19 werd in 2018 uitgezonden bij ABC. In Nederland moesten we een tijdje wachten tot we iets hoorden over de serie. Net5 is de serie daarop als eerste gaan uitzenden.

Daarnaast heeft Amazon Prime Video nu de rechten gescoord, want Amazon heeft de eerste twee seizoenen van Station 19 in hun aanbod.Daardoor ziet het er niet naar uit dat we Station 19 snel op Netflix mogen verwachten. De rechten zijn nu tenslotte eerst in handen van Net5 en tevens Amazon. Wanneer de uitzendrechten daar verlopen zijn, kan Netflix een poging wagen de serie naar zijn streamingdienst te halen. Of Netflix dat dan ook doet, is afwachten.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Station 19 toch op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?