Laatste nieuws over Netflix

Komt STHLM Requiem op Netflix?

Komt STHLM Requiem op Netflix? Gebaseerd op de verhalen van Kristina Ohlsson verscheen in 2018 voor het eerst Scandinavische misdaadserie STHLM Requiem. De grote vraag is nu of we de serie ook snel op Netflix mogen verwachten. Helaas ziet het er echter niet naar uit dat dat snel gebeurt.

Scandinavische misdaadserie

In STHLM Requiem draait het om de jonge criminologe genaamd Frederika Bergman. Frederika gaat aan het werk bij het speciale onderzoeksteam van de politie in Stockholm. Daar komt ze al snel in een mannenwereld terecht en wordt ze met de nek aangekeken. Al snel beginnen haar collega’s haar intelligentie en frisse kijk echter te waarderen.

Helemaal als ze er daarmee steeds vaker in slaagt om zaken op te lossen. In de reeks worden verschillende zaken behandeld die steeds één jaar na de vorige plaatsvindt, maar één zaak komt gedurende alle afleveringen terug.

Komt STHLM Requiem op Netflix?

STHLM Requiem werd in België al eens uitgezonden bij Canvas, maar is helaas nooit op Netflix verschenen. Het ziet er ook niet naar uit dat we deze Scandinavische misdaadserie in Nederland snel op Netflix mogen verwachten. Hier liggen de streamingrechten momenteel bij Ziggo. Pas zodra de rechten daar zijn verlopen kan Netflix een poging wagen om de reeks naar Nederland te halen. In dat geval is het wel nog afwachten of de streamingdienst dat überhaupt wil.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als STHLM Requiem toch op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?