Laatste nieuws over Netflix

Komt Strike Back naar Netflix?

Komt Strike Back naar Netflix? De Engelse serie Strike Back is in Nederland te bekijken bij Ziggo Movies en Series. De grote vraag is nu of we de reeks in de toekomst ook op Netflix mogen verwachten, maar voor nu ziet dat er niet naar uit.

Strike Back

Strike Back is oorspronkelijk afkomstig uit Engeland en is daar te bekijken bij Sky1. Hier in Nederland kunnen we de reeks volgen bij Ziggo Movies en Series. We volgen de acties van de voormalig SAS sergeant John Porter (Richard Armitage) en officier Hugh Collinson (Andrew Lincoln). We volgen de explosieve escapades van de MI6. Het verhaal uit de serie is gebaseerd op de boeken van oud-militair Chris Ryan.

Komt Strike Back naar Netflix?

Komt Strike Back naar Netflix? Voor nu wijst helaas niets erop dat we in de toekomst aan de slag kunnen met Strike Back op Netflix. De rechten zijn op dit moment tenslotte in handen van Ziggo Movies en Series. Pas zodra zij besluiten om de rechten niet te verlengen, maakt Netflix kans om de rechten aan te kopen. Voor nu zijn zes seizoenen van Strike Back te bekijken bij Ziggo.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als Strike Back toch naar Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?