Laatste nieuws over Netflix

Komt Tenet op Netflix?

Komt Tenet op Netflix? Vorig jaar lanceerde Warner Bros een gloednieuwe film. De Amerikaans-Britse actiethriller afkomstig van Christopher Nolan heeft bij IMDb al een knappe score van 7,5 te pakken. Toch ziet het er niet naar uit dat de film op korte termijn gelanceerd wordt op Netflix. Wel kunnen we de film in Nederland bekijken bij Pathe Thuis.

Amerikaans-Britse actiethriller

Tenet neemt ons mee naar de wereld van internationale spionage, waar een niet nadergenoemde CIA-agent gerekruteerd wordt door een mysterieuze organisatie genaamd Tenet. Hij krijgt de vraag om deel te nemen aan een wereldwijde opdracht die zich steeds verder ontvouwt. Alleen op die manier kan een derde Wereldoorlog voorkomen worden. Hoofdrollen in de film zijn er voor John David Washington, Robert Pattinson en Elizabeth Debicki.

Komt Tenet op Netflix?

Komt Tenet op Netflix? Wie de hoop had dat Tenet binnenkort op Netflix zou komen, komt helaas bedrogen uit. De Amerikaans-Britse actiethriller wordt namelijk niet snel op Netflix verwacht. Al valt het niet uit te sluiten dat de streamingdienst in de toekomst alsnog een poging doet om de rechten van de film aan te kopen.

Voor nu ziet het er echter niet naar uit dat dat snel gaat gebeuren. Gelukkig kunnen we de film in Nederland wel via een andere weg bekijken. De film Tenet is namelijk te zien bij Pathe Thuis.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer Tenet op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?