Laatste nieuws over Netflix

Komt The Bay op Netflix?

Komt The Bay op Netflix? Afkomstig van ITV verscheen in 2019 de misdaaddramaserie The Bay. Vanaf 20 juni is het eerste seizoen van de serie tevens te zien bij NPO 2, maar mogen we The Bay in de toekomst ook op Netflix verwachten? Voor nu ziet het er helaas niet naar uit dat dat snel gaat gebeuren.

The Bay

In The Bay volgen we Lisa Armstrong, verbindingsofficier bij de politie en daarnaast moeder van twee kinderen. Als ze opgeroepen wordt voor een zaak van twee vermiste kinderen, komt ze erachter dat hun stiefvader een oude bekende van haar is. Het onderzoek naar Holly en Dylan Meredith neemt dan ook al snel een onverwachte wending aan.

Komt The Bay op Netflix?

Komt The Bay op Netflix? The Bay is oorspronkelijk afkomstig van ITV, maar is in Nederland sinds 2- juni te bekijken bij NPO2. De grote vraag is nu of we de reeks in de toekomst ook op Netflix mogen verwachten. Voor nu ziet het er helaas niet uit dat dat snel gaat gebeuren.

De uitzendrechten in Nederland zijn op dit moment aangekocht door NPO. Voordat Netflix de rechten dan ook kan aankopen, zullen de rechten bij NPO eerst verlopen moeten zijn. Vanaf dat moment is het nog afwachten of Netflix de serie wel echt wil aankopen. Gelukkig kunnen we op Netflix wel aan de slag met soortgelijke series zoals Paranoid, Retribution en Marcella.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer The Bay toch op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?