Laatste nieuws over Netflix

Komt The Cry op Netflix?

Komt The Cry op Netflix? Het antwoord voor nu is: nee. De uitzendrechten van The Cry liggen in Nederland momenteel namelijk bij NPO. Pas wanneer de rechten daar zijn verlopen, kan Netflix ervoor kiezen om de rechten aan te kopen.

The Cry

The Cry is een Australische Britse dramaserie waarin het draait om Joanna en Alistair. De twee jonge ouders reizen van Schotland naar een stad in Australië om familie te bezoeken en te vechten om de voogdij van Alistairs tienerdochter. Terwijl ze naar de stad rijden, verdwijnt hun zoontje Noah plots. Dat heeft grote gevolgen voor hun relatie en persoonlijke toestand.

Komt The Cry op Netflix?

Komt The Cry op Netflix? Helaas ziet het er niet naar uit dat we in Nederland snel op Netflix aan de slag kunnen met The Cry. De rechten liggen in Nederland momenteel namelijk bij NPO. Daar is de serie op vrijdag 24 april van start gegaan.

Pas wanneer de rechten bij NPO verlopen zijn, kan Netflix ervoor kiezen de rechten aan te kopen voor zijn streamingdienst. Dan is het echter nog maar de vraag of Netflix dat ook echt wil. In Australië is The Cry te volgen via ABC, terwijl BBC One de serie uitzendt in het Verenigd Koninkrijk. Wil je op Netflix soortgelijke titels kijken? Probeer dan eens The Missing of Searching.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer The Cry toch op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?