Laatste nieuws over Netflix

Komt The Final Table seizoen 2 op Netflix?

Met The Final Table heeft Netflix een nieuwe wereldwijde kookwedstrijd naar zijn streamingdienst gebracht. Het eerste seizoen van de kookserie is vanaf 20 november te bekijken via Netflix Nu is het echter de grote vraag of er ook een tweede seizoen komt en wanneer we die eventueel kunnen verwachten.

The Final Table

In The Final Table kijken we mee met een internationale kookwedstrijd. 24 topchefs van over de hele wereld zijn afgereisd naar een kookstudio om daar hun kwaliteiten te laten zien. Deze teams van topchefs proberen indruk achter te laten op de jury door bekende gerechten uit negen verschillende landen te bereiden.

De chefkoks worden beoordeeld door verschillende legendes. Aan The Final Table doet onder meer de Nederlandse chef-kok Alex Haupt, eigenaar van restaurant 101 Gowrie in Amsterdam, mee. In totaal zijn er twaalf teams. In de laatste aflevering blijft uiteindelijk één chefkok over. Die mag plaatsnemen aan The Final Table, een tafel met negen VIP-juryleden.

Wanneer komt The Final Table seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt The Final Table seizoen 2 op Netflix? Het is afwachten of de kookwedstrijd voorzien gaat worden van een tweede seizoen. Het eerste seizoen is sinds 20 november te bekijken bij Netflix en het is ongetwijfeld afwachten of het eerste seizoen aanslaat. Mocht dat gebeuren, dan lijkt een tweede seizoen voor The Final Table zeker niet uitgesloten. De makers van The Final Table zijn overigens dezelfde makers als die van Masterchef.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als The Final Table seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?