Laatste nieuws over Netflix

Komt The Flash seizoen 10 op Netflix?

Wanneer komt The Flash seizoen 10 op Netflix? Helaas moeten we de vraag anders stellen. Komt seizoen 10 van The Flash op Netflix. Dit wordt een negatief reisadvies, want om de pleister er net zo snel af te trekken als The Flash beweegt. De serie is na negen seizoenen gestopt. Seizoen 10 zal dus nooit op Netflix verschijnen, of er moet een revival komen van de DC-serie.

Laatste uit Arrowverse

De afgelopen tien jaar is het heel druk geweest in Arrowverse. Dit is de verzamelnaam van DC-series die allemaal in dezelfde wereld spelen. Het begon met Arrow en daarna volgden veel series. Waaronder The Flash. Eén van de meest geliefde personages kreeg dan ook liefst negen seizoenen. Onderweg was er wel een moment dat het mis leek te gaan.

Nieuwe krachten

Eén seizoen had een veel donkerder karakter, wat niet goed viel bij veel kijkers. De knipoog kwam daarna terug en zo zagen we nog heel veel episodes. In The Flash draait het om een forensisch expert die na een coma erachter komt dat hij over nieuwe krachten beschikt waar niemand iets van weet. Hij zet zijn krachten in om de stad te beschermen tegen onrecht.

Komt The Flash seizoen 10 op Netflix?

Komt er een tiende seizoen van The Flash op Netflix? Na het slotstuk van het negende seizoen komt deze vraag vaak langs. Helaas zit het erop. Op 2 augustus 2022 maakte The CW bekend dat er een negende seizoen kwam, maar dat het daarna klaar was voor The Flash. The CW is de zender in de Verenigde Staten die alle DC-series uit de Arrowverse heeft uitgezonden. De laatste jaren is de zender alleen een andere koers gaan varen, waardoor alle series één voor één zijn gesneuveld.

The Flash is daarbij de laatste serie die zal stoppen. Er werden nog eens dertien afleveringen gemaakt om het verhaal af te kunnen worden en zo komt er dus geen tiende seizoen van The Flash. De kans is ook erg klein dat er later nog een revival zal komen, ook doordat alle series al veel seizoenen kenden. De verhalen zijn dus wel verteld.

The Flash verdwijnt in 2026 van Netflix

Helaas kunnen we ook al een goede indicatie geven wanneer alle seizoenen van The Flash van Netflix zullen verdwijnen. De deal tussen Netflix en The CW is al enkele jaren afgelopen. Afleveringen van lopende seizoenen verschenen nog wel, maar daarna was het klaar. Arrow is inmiddels al van Netflix verdwenen en dat zal deze week ook gaan gebeuren met The 100. Bij al deze series is het zo dat exact drie jaar na de start van het laatste seizoen in de Verenigde Staten de reeks verdween. Het negende seizoen begon op 8 februari 2023, dus de verwachting is dat in februari 2026 The Flash zal vertrekken. En voor die tijd zal er op zeker geen tiende seizoen gemaakt zijn.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?