Laatste nieuws over Netflix

Komt The Good Fight ook op Netflix?

The Good Fight staat momenteel niet op Netflix, maar is er een kans dat deze spin-off van The Good Wife op den duur toch via de streamingdienst te volgen is? We bekijken de kansen daar op.

Spin-off

In een tijd waarin series populairder dan ooit zijn zoeken de makers naar nieuwe verhalen. Vaak komen ze dan uit bij een spin-off van een serie, om zo gebruik te maken van de populariteit van het origineel. Dat is ook met The Good Fight gebeurd.

The Good Fight is namelijk een spin-off van de populaire reeks The Good Wife. The Good Fight begon een jaar nadat The Good Wife was afgerond en inmiddels zijn er van de spin-off, die ook als een sequel gezien mag worden, twee seizoenen zijn en in 2019 wordt seizoen 3 verwacht.

The Good Fight op Netflix

Of The Good Fight ook op Netflix te volgen zal zijn is vooralsnog niet bekend. Van The Good Wife zijn wel alle zeven seizoenen beschikbaar op Netflix. Dat zou perspectief moeten bieden voor de kansen op de komst van The Good Fight op Netflix, maar er zijn ook voldoende redenen te bedenken waarom deze spin-off niet (op korte termijn) naar de streamingdienst komt.

Vorig jaar verscheen het complete eerste seizoen van The Good Fight namelijk bij Videoland, de Nederlandse concurrent van Netflix. Inmiddels is het tweede seizoen in volle gang en dat seizoen is in Nederland ook via Videoland te volgen. Op die manier is de serie dus tegelijkertijd met de Verenigde Staten te volgen en daarom zal het op dit moment voor Netflix hoogst waarschijnlijk niet mogelijk zijn The Good Fight aan het aanbod toe te voegen. Wat dat betreft zijn de kansen van de komst op The Good Wife op Netflix klein.

Wil je op de hoogte gebracht worden als The Good Wife toch op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?