Laatste nieuws over Netflix

Komt The Hitman’s Wife’s Bodyguard op Netflix?

Komt The Hitman’s Wife’s Bodyguard op Netflix? Het lijkt er op dit moment niet op dat de actiekomedie op korte termijn naar Netflix komt.  The Hitman’s Wife’s Bodyguard is sinds kort namelijk te bekijken bij Pathé Thuis. Zolang de film daar te zien is, is het onzeker of hij snel naar Netflix komt.

Geen rustige vakantie voor bodyguard Michael

The Hitman’s Wife’s Bodyguard is het vervolg op The Hitman’s Bodyguard uit 2017. Hoofdpersonage bodyguard Michael Bryce (gespeeld door Ryan Reynolds) zit er eventjes helemaal doorheen: hij ziet het leven niet meer zitten. Hij neemt een therapeut ‘in de arm’, die hem aanraadt om afstand te nemen van het drukke en gevaarlijke bodyguard-bestaan. Hij zou eens op een welverdiende vakantie moeten gaan! Eenmaal aangekomen op zijn vakantiebestemming blijkt een rustig weekje bijkomen er niet voor hem in te zitten. Sonia Kincaid (Salma Hayek) heeft zijn hulp namelijk hard nodig om haar man Darius (Samuel L. Jackson) te bevrijden van de klauwen van de maffia.

Niet alleen Reynolds, Hayek en Jackson spelen grote rollen in The Hitman’s Wife’s Bodyguard, ook de acteurs Morgan Freeman, Tom Hopper, Antonio Banderas en Richard E. Grant komen voorbij. We kunnen dus wel stellen dat de film over een heuse sterrencast beschikt.

Komt The Hitman’s Wife’s Bodyguard op Netflix?

Komt The Hitman’s Wife’s Bodyguard op Netflix? Dat is op dit moment vrijwel uitgesloten. De actiekomedie ging immers in de afgelopen zomer in première in de Nederlandse bioscopen. Op 22 juli 2021 was het zover, en daarna was het dus Pathé Thuis dat met de rechten aan de haal ging. Zolang The Hitman’s Wife’s Bodyguard op Pathé Thuis te zien is, lijkt het er niet op dat de film naar Netflix komt.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer The Hitman’s Wife’s Bodyguard toch op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?