Laatste nieuws over Netflix

Komt The Inner Circle op Netflix?

Komt The Inner Circle op Netflix? De Zweedse politieke dramaserie gaat op 8 maart van start bij NPO 2. Dat betekent dan ook dat de rechten van The Inner Circle momenteel in handen zijn van NPO. Pas zodra de rechten daar zijn verlopen, kan Netflix in Nederland ervoor kiezen om de serie aan te kopen.

The Inner Circle

Als het gerucht de ronde doet dat premier Elvira Kropp van plan is om af te treden, komen alle belangrijke politici bij elkaar. Het duurt niet lang voordat de strijd volledig losbarst. Minister David Ehrling staat lijnrecht tegenover de meer ervaren minister Ann-Louise Hegel. Er wordt een keihard spel gespeeld dat weleens grote gevolgen kan hebben voor de familie van Ehrling.

Komt The Inner Circle op Netflix?

Komt The Inner Circle op Netflix? Voor nu wijst niets erop dat we op Netflix in Nederland snel aan de slag kunnen met The Inner Circle. De rechten van de serie zijn in handen van NPO dat de afleveringen vanaf 8 maart uitzendt op NPO 2. Zodra alle afleveringen zijn uitgezonden bij NPO kan Netflix er nog voor kiezen de reeks alsnog aan te kopen. Voor nu wijst echter niets erop dat dat snel gebeurt.

Ondertussen aan de slag met andere politieke series? Denk dan eens aan Marseille, Traitors of Rebellion.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer The Inner Circle toch op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?