Laatste nieuws over Netflix

Komt The Little Things op Netflix?

Komt The Little Things op Netflix? In eerste instantie was het de bedoeling dat The Little Things in de bioscoop in première zou gaan. Dat ging uiteindelijk echter niet door en daarom besloot Warner Bros dat de film de bioscoop maar helemaal over zou slaan. Dat betekent dat de film binnenkort beschikbaar komt bij Pathe Thuis, maar een snelle release op Netflix lijkt er niet in te zitten.

Seriemoordenaar

In The Little Things zijn de hoofdrollen voor Denzel Washington, Rami Malek en Jared Leto. Het draait om hulpsherrif Deke. Hij wordt naar Los Angeles gestuurd om bewijsmateriaal te verzamelen. Alhoewel hij dan nog denkt dat er sprake is van een routineklus, duurt het niet lang tot hij betrokken raakt bij de zoektocht naar een seriemoordenaar. Die zoektocht haalt bepaalde herinneringen uit Deke’s verleden naar boven. Er komen dan ook verontrustende geheimen aan het licht.

Komt The Little Things op Netflix?

Komt The Little Things op Netflix? Op korte termijn lijkt The Little Things niet naar Netflix te komen. In plaats daarvan heeft Warner Bros ervoor gekozen om de film in premiére te laten gaan bij diverse andere streamingdiensten. Zo kan de film vanaf 21 april gekocht worden bij onder meer Pathe Thuis. Het valt niet uit te sluiten dat de film in een later stadium alsnog naar Netflix komt, maar dat is niet iets voor de korte termijn. Zodra dat verandert, voorzien we dit bericht van een update.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer The Little Things op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?