Laatste nieuws over Netflix

Komt The Lost City op Netflix?

Komt The Lost City op Netflix? De nieuwe actiekomediefilm met Sandra Bullock, Channing Tatum, Daniel Radcliffe én Brad Pitt komt op 14 april uit in de bioscopen, maar is hij ook onderweg naar Netflix? Wij vertellen het je in dit artikel!

Op zoek naar een verloren schat

The Lost City introduceert Loretta Sage (Bullock), een beroemde romanschrijfster die samen met het omslagmodel (Tatum) van haar nieuwste boek op promotietour is! Tijdens deze reis wordt Loretta echter ontvoerd door een excentrieke miljardair (Radcliffe), die hoopt dat zij hem naar de oude schat uit haar laatste verhaal kan leiden.

Als dit Alan (Dash, het covermodel) ter ore komt besluit hij: ik moet het hoofdpersonage uit het boek worden en de schrijfster redden! Het onwaarschijnlijke duo stort zich in een episch avontuur en moet de handen ineenslaan om het vege lijf te redden én de schat te vinden, voordat deze voor altijd verloren raakt…

Komt The Lost City op Netflix?

De hamvraag van dit artikel luidt: komt The Lost City ook naar Netflix? En die vraag moeten we helaas ontkennend beantwoorden: voorlopig is de actiekomedie niet op de streamingdienst te zien en er staat ook niets van die orde in de planning. Echter, niet getreurd, want The Lost City komt natuurlijk wél naar Pathé Thuis. Wanneer dit precies zal zijn is op het moment van schrijven nog onbekend, maar vóórdat het dit jaar hartje zomer is moet dat varkentje wel gewassen zijn.

En gelukkig staan er in de catalogus van Netflix een aantal andere films die wel een beetje met The Lost City te vergelijken zijn. We noemen een Journey 2: The Mysterious Island, een Finding Ohana en een (voor het wat jongere publiek) Dora and the Lost City of Gold. Zijn die films niet naar jouw smaak, dan zul je toch echt moeten wachten op het moment dat The Lost City in première gaat bij Pathé Thuis.

Bekijk de trailer van The Lost City

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?