Laatste nieuws over Netflix

Komt The Man in the High Castle op Netflix?

Komt The Man in the High Castle op Netflix? Helaas ziet het er niet naar uit dat Netflix snel de kans krijgt om The Man in the High Castle toe te voegen aan zijn aanbod. De serie is tenslotte afkomstig van grote concurrent Amazon Prime Video.

The Man in the High Castle

The Man in the High Castle verscheen in 2015 voor het eerst en groeide meteen uit tot een populaire serie. De serie is gebaseerd op de bekroonde roman van Philip K. Dick. De serie neemt ons mee in een wereld waarin de geallieerden de Tweede Wereldoorlog hebben verloren en waarbij Japan en Duitsland over de Verenigde Staten walsten.

Komt The Man in the High Castle op Netflix?

Komt The Man in the High Castle op Netflix? Helaas slecht nieuws voor de Netflix-abonnees die gehoopt hadden dat The Man in the High Castle naar Netflix zou komen. De veelgeprezen dramaserie is tenslotte afkomstig van Amazon Prime Video.

Die streamingdienst timmert de laatste tijd stevig aan de weg in Nederland en heeft Netflix uiteraard als grote concurrent. De kans dat Amazon er dan ook voor kiest om de streamingrechten voor zijn eigen series te verkopen aan Netflix is nihil.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als soortgelijke series naar Netflix komen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?