Laatste nieuws over Netflix

Komt The Marvels op Netflix?

Komt The Marvels op Netflix? De nieuwe Marvel-superheldenfilm (de laatste van dit jaar) draait vanaf 8 november in de Nederlandse bioscopen, maar komt hij daarna ook naar Netflix? Of moet je een abonnement afsluiten bij een andere streamingdienst om deze nieuwe kraker te kijken?

The Marvels

In The Marvels staan vrouwen weer eens aan de top. Drie krachtige Marvel-superheldinnen staan namelijk centraal in de film: Captain Marvel, Monica Rambeau en Ms. Marvel. Zij raken verstrikt in een heus kosmisch avontuur en moeten leren samenwerken om het vervolgens op te nemen tegen een Kree-revolutionair. ‘Lichaamsverwisseling’ (gedaanteverandering) speelt een belangrijke rol in deze nieuwe Marvel-kraker, zoals al te zien was na de credits van Ms. Marvel. Daarin zagen we Kamala van plaats wisselen met Captain Marvel, dus dat wordt de hoofdmoot van The Marvels: Danvers, Kahn en Rambeau kunnen over en weer springen en dat helpt ze een handje om de wereld te redden!

The Marvels schotelt ons louter bekende gezichten voor. Brie Larson keert natuurlijk terug als Captain Marvel en Teyonah Parris kruipt wederom in de huid van Monica Rambeau, die dit keer nieuwe bovennatuurlijke krachten heeft. De laatste hoofdrolspeelster is Iman Vellani, de enthousiaste Ms. Marvel gestalte geeft.

Komt The Marvels naar Netflix?

Komt The Marvels naar Netflix? Terug naar de vraag waar dit artikel om draait, krijgen we The Marvels te zien op onze favoriete streamingdienst? Het antwoordt is simpel, ‘nee’, want Marvel is van Disney en dus zal The Marvels te zijner tijd te zien zijn op Disney+. Heb je daar geen abonnementje, niet getreurd, want op een gegeven moment komt de superheldenfilm ook ‘gewoon’ op Pathé Thuis te staan. Maar… dan dienen we een volgende vraag te beantwoorden: wanneer komt The Marvels dan op Pathé Thuis te staan? In ieder geval volgend jaar, in 2024 dus, vermoedelijk ergens aan het begin van het jaar. Heb je de oliebollen en appelflappen achter de kiezen, dan kan het slim zijn om Pathé Thuis te checken om te zien of The Marvels er al op staat!

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als The Marvels toch op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?