Laatste nieuws over Netflix

Komt The Pier alias El Embarcadero naar Netflix?

Komt The Pier alias El Embarcadero naar Netflix? De maker van La Casa de Papel is terug met een gloednieuwe thrillerserie. De reeks is te bekijken bij Ziggo en binnenkort ook bij NPO, maar mogen we The Pier ook snel op Netflix verwachten?

The Pier

In The Pier, ook wel bekend onder de Spaanse naam El Embarcadero, draait het om Alexandra. De succesvolle architecte komt oog in oog te staan met haar ergste nachtmerrie als ze een telefoontje ontvangt van een agent om het lichaam van haar man Oscar te identificeren.

Het lichaam is gevonden op een pier in het prachtige Albufera landschap. Zelfmoord? Hoe is dat mogelijk als ze juist net toekomstplannen hebben gemaakt? Het wordt alleen maar erger als blijkt dat Oscar er een dubbel leven op nahield.

Komt The Pier alias El Embarcadero naar Netflix?

Komt The Pier alias El Embarcadero naar Netflix? Het eerste seizoen van The Pier werd in Spanje uitgezonden bij Movistar+. In Nederland is de serie te bekijken via Ziggo en in de zomer van 2019 wekelijks op de NPO.

Het is dan ook duidelijk dat het voor Netflix momenteel niet mogelijk is om de rechten te kopen, gezien die in handen zijn van andere partijen. Op korte termijn lijken we de serie van de maker van La Casa de Papel dan ook niet op Netflix te hoeven verwachten. Of daar in de toekomst verandering in komt, is onduidelijk.

Wil je als eerste op de hoogte zijn als The Pier toch naar Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?