Laatste nieuws over Netflix

Komt The Plot Against America op Netflix?

Komt The Plot Against America op Netflix? The Plot Against America is een gloednieuwe serie van HBO. Gezien dat een grote concurrent is van Netflix, wijst niets erop dat de reeks snel via de streamingdienst in Nederland te bekijken is. Daarentegen kunnen we gelukkig wel vanaf 17 maart bij Ziggo Movies en Series aan de slag met de serie.

The Plot Against America

Met The Plot Against America heeft HBO een nieuwe dystopische serie te pakken. De serie is gemaakt door David Simon, eerder verantwoordelijk voor onder meer The Wire, Treme en The Deuce. De serie bestaat uit zes afleveringen en is gebaseerd op het gelijknamige boek van Philip Roth.

De serie schetst een alternatieve Amerikaanse geschiedenis, verteld door de ogen van een Joodse arbeidersgezin in New Jersey. De reeks volt de familie terwijl ze kijken naar de politieke opkomst van Charles Lindbergh, een xenofobe president die de natie naar de kant van het fascisme helpt.

Komt The Plot Against America op Netflix?

Komt The Plot Against America op Netflix? The Plot Against America is een nieuwe serie van HBO. Toch lijken we de reeks niet snel op Netflix te mogen verwachten. HBO is namelijk een grote concurrent van Netflix. Daardoor zagen we ook series als Chernobyl en Game of Thrones nooit bij de streamingdienst verschijnen. Wel is de serie vanaf 17 maart te bekijken bij Ziggo Movies en Series.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als soortgelijke series als The Plot Against America op Netflix komen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?