Laatste nieuws over Netflix

Komt The Punisher seizoen 2 ook op Netflix?

Naar The Punisher seizoen 2 op Netflix wordt al uitgekeken sinds de release van het eerste seizoen door de streamingdienst. De spin-off van Daredevil werd ontzettend goed ontvangen en dus is het wachten op een vervolgverhaal van Frank Castle.

Marvel-series op Netflix

Netflix en Marvel hebben al jarenlang een succesvolle samenwerking. Aanvankelijk was het de bedoeling dat er vijf series van ieder één seizoen gemaakt zouden worden. Door het succes hiervan werd de samenwerking al vlot uitgebreid.

Het begon allemaal met Daredevil en die serie was zo’n groot succes (nadat de film ontzettend was tegengevallen) dat er een tweede seizoen van werd besteld. Daarin maakte The Punisher zijn intrede en zijn aanwezigheid zorgde er voor dat ook dit deel erg positief werd ontvangen. The Punisher werd zelfs beloond met een spin-off, waarvan sinds 17 november het eerste seizoen te zien is.

The Punisher seizoen 2 op Netflix

De vraag is nu wanneer The Punisher seizoen 2 op Netflix verschijnt. Rondom de release van het eerste seizoen was nog niet duidelijk of er een vervolg zou komen. De kritieken op The Punisher waren echter zeer lovend en bovendien zijn er in het eerste seizoen voldoende vragen open blijven staan, waardoor The Punisher seizoen 2 mogelijk moet zijn.

Mocht The Punisher seizoen 2 daadwerkelijk op Netflix verschijnen, dan wordt het voor Marvel en de streamingdienst wel een flinke puzzel om tot een releasedatum te komen. Wanneer The Punisher seizoen 2 verschijnt op Netflix is namelijk ook afhankelijk van al die andere Marvel-series op Netflix. De bedrijven brengen zo’n twee tot drie series per jaar uit en na The Punisher werd de aandacht verschoven naar Daredevil, Luke Cage, Jessica Jones en Iron Fist. Zij lijken dus eerst aan de beurt. Het tweede seizoen van The Punisher wordt daarom niet voor 2019 op Netflix verwacht.

Wil je op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer The Punisher seizoen 2 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?