Laatste nieuws over Netflix

Komt The Rookie op Netflix?

Komt The Rookie op Netflix? De Amerikaanse crime-dramaserie is een groot succes bij ABC en is dan ook al voorzien van een tweede seizoen. In Nederland lijken we de serie echter niet snel op Netflix te hoeven verwachten. Dat heeft alles te maken met de rechten van de serie.

The Rookie

In The Rookie kijken we mee met de 45-jarige John Nolan. De pas gescheiden man uit Pennsylvania is voormalig eigenaar van een bouwbedrijf en vader van een zoon op de universiteit. Als hij een bankoverval meemaakt, besluit hij een carrièreswitch te maken en aan de slag te gaan als politie-agent in Los Angeles. Als groentje moet hij zich een weg banen door de gevaarlijke en onvoorspelbare omstandigheden van zijn baan. Toch is hij vastbesloten er iets van te maken.

Komt The Rookie op Netflix?

Komt The Rookie op Netflix? Niets wijst erop dat we in Nederland op Netflix snel aan de slag kunnen met The Rookie. De uitzendrechten liggen in Nederland namelijk bij Net 5. De zender begint op 3 augustus 2019 met de uitzendingen van de reeks. Zolang de rechten bij die Nederlandse zender liggen, hoeven we de serie niet snel op Netflix te verwachten. Daarnaast is het ook nog maar de vraag of de streamingdienst de rechten überhaupt zou willen kopen.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is als The Rookie toch op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?