Laatste nieuws over Netflix

Komt The Sinner seizoen 2 ook nog op Netflix?

Aan The Sinner seizoen 2 is enorm veel behoefte, na het succes van seizoen 1, dat op Netflix beschikbaar is. Hoewel het verhaal afgesloten leek te zijn na de achtste en laatste aflevering is er bij de fans toch hoop op een vervolg in de toekomst. Zit er een tweede seizoen van The Sinner in en zo ja, wanneer mag dat dan verwacht worden?

Jessica Biel

The Sinner is een psychologische thriller, met een hoofdrol voor Jessica Biel. De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van schrijfster Petra Hammesfahr. In zowel het boek als de serie staat de jonge moeder Cora centraal.

Met Cora lijkt niet veel aan de hand, maar schijn bedriegt uiteraard. Uit het niets steekt ze op een strand met veel getuigen een vreemde dood. Wat is er met Cora aan de hand? The Sinner is zo’n serie die je bijna niet durft te kijken, maar je kunt ook niet stoppen, omdat het zo spannend is.

The Sinner seizoen 2 op Netflix

Na de laatste aflevering leek het duidelijk dat er geen seizoen 2 zou komen. Zonder spoilers te geven lijkt het een afgerond verhaal. Voor wie toch hoopt op een vervolg van The Sinner op Netflix is er toch goed nieuws. Er wordt namelijk gesproken over The Sinner seizoen 2. Dat is niet zo vreemd ook, want de serie is een enorm succes. In Amerika was het één van de best bekeken series gedurende de zomerperiode. Sinds november 2017 kan er in Nederland ook naar The Sinner gekeken en al snel was de serie ontdekt én omarmd. Op social media waren diverse berichten te lezen van mensen die de acht afleveringen van seizoen 1 in no-time hadden gebinged.

Als een serie zo succesvol is, dan wordt er altijd gesproken en gevraagd naar een vervolg. Zo ook voor The Sinner seizoen 2. Hoewel Derek Simonds, showrunner van The Sinner, in november tegenover The Hollywood Reporter liet weten dat er nog niet is besloten of The Sinner seizoen 2 gemaakt zal worden, had hij al wel ideeën voor een mogelijk vervolg. Zo begint het verhaal voor Harry Ambrose nu pas volgens hem. Mocht er een tweede seizoen van The Sinner komen, dan zal het wel een opzichzelfstaand verhaal worden, dat ook aan het einde weer wordt afgesloten.

Simonds is optimistisch over de toekomst van The Sinner, maar kon er nog niet te veel over zeggen, omdat een bevestiging op dat moment nog niet gegeven kon worden. Het is dan ook te vroeg om het al te hebben over een releasedate. Mocht het zover komen, dan is het te hopen dat The Sinner seizoen 2 in Nederland ook weer via Netflix te volgen zal zijn. Nadat de uitzendingen in Amerika op televisiezender USA er op zaten, werd The Sinner in Nederland anderhalve maand later als Netflix Original toegevoegd aan het aanbod.

Update 15-10-2018: The Sinner heeft bij USA Network een tweede seizoen gekregen en inmiddels is duidelijk dat seizoen 2 ook in aantocht is op Netflix. Op 9 november worden de acht nieuwe afleveringen van de serie in één keer toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst.

Wil je op de hoogte gebracht worden als The Sinner seizoen 2 op Netflix verschijnt?
Schrijf je dan in voor onze Nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?