Laatste nieuws over Netflix

Komt The Super Mario Bros. Movie op Netflix?

Komt The Super Mario Bros. Movie op Netflix? De animatiefilm over ’s werelds bekendste Italiaanse loodgieter draait vanaf 6 april aanstaande in de Nederlandse bioscopen, maar komt hij daarna ook op Netflix te staan?

The Super Mario Bros. Movie

In The Super Mario Bros. Movie reist loodgieter Mario (het rode petje) samen met zijn bekende broer Luigi (het groene petje), beiden bekend van de Nintendo-franchise, door een ondergronds labyrint. Zoals altijd moeten de twee prinses Peach, afkomstig uit het Mushroom-koninkrijk, redden. Mario en Luigi moeten het hierbij opnemen tegen de al even bekende schurk Bowser. En dat levert natuurlijk de nodige moeilijkheden op!

The Super Mario Bros. Movie is misschien een animatiefilm, maar beschikt wél over een sterrencast. Komt de stem van Mario je bekend voor, dan kan dat namelijk kloppen, want het is het geluid van Chris Pratt. Anya Taylor-Joy is Peach, Charlie Day verzorgt het stemgeluid van Luigi en niemand minder dan Jack Black is te horen als Bowser. Daarnaast maakt ook Seth Rogen zijn opwachting, als Donkey Kong.

Komt The Super Mario Bros. Movie naar Netflix?

Komt The Super Mario Bros. Movie naar Netflix? We hebben goed nieuws voor de fervente Mario-fan, want het antwoord op deze vraag lijkt dit keer ontegenzeggelijk ‘ja’ te zijn! Het gerucht gaat namelijk dat uitgever Dreamworks en maker Illumination een deal hebben gesloten met onze favoriete streamingdienst. Onderdeel van die overeenkomst zou zijn dat series en films van Dreamworks tussen de 45 en 70 dagen exclusief in de bioscoop draaien, afhankelijk van de opbrengsten. Daarna zouden ze te bekijken zijn via het Amerikaanse Peacock, om vervolgens naar Netflix te verhuizen. In het geval van The Super Mario Bros. Movie zou dat betekenen dat de animatiefilm vanaf oktober 2023 via de streamingdienst te bekijken is!

Dat duurt echter nog even en daarom zou jij je heil eerder kunnen zoeken in Pathé Thuis! De bioscooprelease van The Super Mario Bros. Movie op 6 april betekent vermoedelijk dat Pathé Thuis in de nazomer de beschikking krijgt over de spiksplinternieuwe Mario-film!

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als The Super Mario Bros. Movie toch op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?