Laatste nieuws over Netflix

Komt The Third Day op Netflix?

Komt The Third Day op Netflix? Slecht nieuws voor wie toch enigszins hoop had op een release van The Third Day op Netflix. De kans dat de serie op Netflix te zien komt, is namelijk nihil. Gelukkig is de reeks in Nederland wel te bekijken bij Ziggo Movies & Series.

Miniserie
De dramaserie The Third Day vertelt de individuele reizen van een man en een vrouw die op verschillende tijdstippen op een mysterieus eiland terecht komen. De serie is opgesplitst in verschillende verhalen. In een deel reist Sam af naar een eiland waar hij al snel geconfronteerd wordt met vreemde rituelen die hem confronteren met trauma’s uit zijn verleden. In een ander deel gaat Helen op reis op zoek naar antwoorden. Het laatste deel is waarin tijdens een live event de gebeurtenissen worden besproken.

Komt The Third Day op Netflix?

Komt The Third Day op Netflix? Het antwoord daarop is vrij duidelijk: ‘nee’. De miniserie is afkomstig van HBO dat in Nederland niet beschikbaar is, maar in de Verenigde Staten gezien wordt als een grote concurrent voor Netflix. De kans dat HBO de rechten van zijn series dan ook in de handen van Netflix legt, is verschrikkelijk klein.

Gelukkig kunnen we in Nederland wel op een andere manier aan de slag met de serie. Veel van de titels van HBO zijn namelijk te bekijken in het aanbod van Ziggo Movies & Series. Dat geldt ook voor The Third Day dat op 15 september naar Ziggo komt.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als The Third Day toch op Netflix komt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?