Laatste nieuws over Netflix

Komt The Undoing op Netflix?

Komt The Undoing op Netflix? Helaas ziet het er niet naar uit dat we op Netflix snel aan de slag kunnen met The Undoing. Dat heeft alles te maken met het feit dat de miniserie afkomstig is van HBO. Gelukkig mogen we ons in Nederland wel opmaken voor een release van The Undoing bij Ziggo Movies en Series.

The Undoing

In The Undoing gaat het om Grace, een gelukkig getrouwde vrouw. Tenminste, dat was ze. Alles verandert als een tragedie zorgt voor een kettingreactie van afschuwelijke onthullingen. Lukt het haar desondanks om gelukkig te blijven? The Undoing is ontstaan uit een samenwerking tussen David E. Kelley, de schrijver van Big Little Lies, en Susanne Bier, die regisseur was bij Bird Box.

Komt The Undoing op Netflix?

Komt The Undoing op Netflix? Slecht nieuws voor de abonnees van Netflix die hopen op een release van The Undoing op de streamingdienst. De miniserie is tenslotte afkomstig van HBO, een grote concurrent van Netflix. Niets wijst erop dat de serie dan ook snel naar Netflix komt. Zo kunnen we bijvoorbeeld ook Game of Thrones niet bij de dienst bekijken.

Toch is er wel goed nieuws voor Nederlandse kijkers die graag met The Undoing aan de slag gaan, want de serie lijkt wel naar Ziggo Movies en Series te komen. We zullen echter wel nog even geduld moeten hebben, want bij HBO gaat de reeks pas op 10 mei 2020 van start.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer The Undoing toch op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?