Laatste nieuws over Netflix

Komt The X-Files ooit op Netflix?

The X-Files is in de Verenigde Staten aan het begin van 2018 alweer toe aan zijn elfde seizoen. In Nederland heeft één seizoen van de serie even op Netflix gestaan, maar dat was van korte duur. Recent zijn de rechten voor The X-Files op Netflix zelfs wereldwijd verlopen. Het is dan ook de grote vraag of en wanneer The X-Files weer terugkeert op Netflix.

Onoplosbare zaken

In The X-Files moeten FBI-agenten Fox Mulder (David Duchovny) en Dana Scully (Gillian Anderson) aan de slag. Ze krijgen een aantal onopgeloste FBI-zaken voor hun kiezen waarvan iedereen verwacht dat ze onoplosbaar zijn; een echte X-File.

Mulder en Scully zijn echter een uniek team en laten zich niet zo makkelijk uit het veld slaan. Ze bijten zich vast in de zaken. Eerstgenoemde benadert de zaken vervolgens doorgaans op een paranormale wijze, terwijl Scully voor de wetenschappelijke aanpak kiest. Die combinatie van beide talenten zorgt ervoor dat de twee er vaak in slagen om X-Files op te lossen.

Wanneer verschijnt The X-Files op Netflix?

Of en wanneer The X-Files ooit terugkeert op Netflix, is afwachten. Op dit moment lijkt het niet aannemelijk dat het snel gaat gebeuren. In Nederland heeft FOX namelijk de uitzendgerechten en worden de nieuwste avonturen van Mulder en Scully op deze zender uitgezonden. Mochten deze rechten verlopen, dan zou Netflix weer toe kunnen slaan.

Het is dan ook afwachten of Netflix er ook in slaagt om The X-Files terug te halen in zijn aanbod. Daarvoor zal de streamingdienst eerst een deal moeten bereiken met FOX. Zodra we daar meer over weten, wordt dit bericht aangevuld.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer The X-Files op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?