Laatste nieuws over Netflix

Komt Thin Ice op Netflix?

Komt Thin Ice op Netflix? NPO heeft met Thin Ice een nieuwe Zweedse thrillerserie te pakken, maar mogen we de reeks ook snel op Netflix verwachten? Het antwoord daarop is voor nu vrij duidelijk: nee. Niets wijst erop dat Thin Ice snel naar Netflix komt.

Zweedse serie

De Scandinavische thrillerserie Thin Ice neemt ons mee naar Groenland. Daar wordt door de Arctische Raad vergaderd over een verstrekkend voorstel van Elsa Engström. De Zweedse minister van Buitenlandse Zaken heeft het idee opgevat om alle olieboringen op Groenland te verbieden, op die manier moet het milieu beschermd worden. Als een onderzoeksschip plots verdwijnt, wordt de boel op scherp gezet.

Komt Thin Ice op Netflix?

Komt Thin Ice op Netflix? Helaas wijst niets erop dat Thin Ice op korte termijn naar Netflix komt. In plaats daarvan kunnen we de serie wel bekijken op NPO. Alle afleveringen van de serie komen op 16 oktober op NPO Plus en worden vanaf 24 oktober wekelijks uitgezonden bij NPO 2.

Ondanks dat Thin Ice niet te bekijken is op Netflix, zijn er wel een aantal andere Zweedse thrillerseries te bekijken. Denk bijvoorbeeld aan Springvloed, Young Wallander of The Truth Will Out.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer The Bay toch op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?