Laatste nieuws over Netflix

Komt Thor: Love and Thunder op Netflix?

Komt Thor: Love and Thunder op Netflix? De Marvel-film is een van de allergrootste releases van de zomer, maar komt hij op enig moment ook naar Netflix? Dat beschikt immers over de Spider-Man-films…

Thor versus Gorr the God Butcher

In Thor: Love and Thunder maakt Thor (natuurlijk weer gespeeld door Chris Hemsworth) een reis zoals hij die nog nooit heeft gemaakt. Hij is namelijk op jacht naar… innerlijke vrede. Zijn rust wordt echter grondig verstoord door een heuse galactische moordenaar: Gorr the God Butcher (Christian Bale), wiens doel het is alle goden om te leggen. Deze superschurk moet natuurlijk gestopt worden, en omdat voor elkaar te krijgen roept Thor de hulp in van Valkyrie (Tessa Thompason), Korg (Taika Waititi) en zijn ex-vriendin Jane Foster (Natalie Portman).

Tot Thors grote verbazing hanteert Jane op onverklaarbare wijze zijn magische hamer, Mjölnir, als de Mighty Thor. Samen beginnen ze aan een kosmisch avontuur om het mysterie van de God Butcher te ontrafelen en hem te stoppen, voordat het te laat is…

Komt Thor: Love and Thunder op Netflix?

Maar… komt Thor: Love and Thunder naar Netflix? Helaas lijkt dat niet het geval te zijn. En eigenlijk kunnen we gewoon stellen dat dat niet het geval ís! Het betreft immers een Marvel-film, eigendom van Disney (en dus te zijner tijd op Disney+ te vinden). Spider-Man is wat dit betreft een vreemde eend in de bijt, omdat dat een duo-productie is met Sony, dat een omvangrijke deal heeft gesloten met Netflix. Wél komt Thor: Love and Thunder natuurlijk naar Pathé Thuis.

Thor: Love and Thunder draait vanaf 6 juli in de Nederlandse bioscopen, waardoor een herfstrelease op Pathé Thuis voor de hand ligt. Netflix vist dan wel achter het net, maar bij de streamingdienst kun je genieten van onder meer Spider-Man: Homecoming en Venom! En ook de nieuwste Spider-Man (No Way Home) is onderweg naar Netflix.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer Thor: Love and Thunder toch op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?