Laatste nieuws over Netflix

Komt Those Who Wish Me Dead op Netflix?

Komt Those Who Wish Me Dead op Netflix? Het lijkt momenteel uitgesloten dat Those Who Wish Me Dead op korte termijn naar Netflix komt. De thriller is sinds kort namelijk te bekijken bij Pathé Thuis. Zolang de film daar te zien is, is het ondenkbaar dat hij snel naar Netflix komt.

Angelina Jolie heeft een missie

Those Who Wish Me Dead vertelt het verhaal van Hannah (gespeeld door Hollywood-ster Angelina Jolie), die bij de zogenaamde ‘smokejumpers’ werkt, een speciale eenheid van de brandweer. Ze heeft een trauma opgelopen omdat ze drie jongens niet uit een brand heeft kunnen redden, maar dan ontmoet ze een getraumatiseerd 12-jarig jongetje dat op de vlucht is voor wraakzuchtige moordenaars. Het jochie denkt te kunnen ontsnappen in een bos, maar de bad guys deinzen nergens voor terug en besluiten het bos in brand te steken om hun doelwit uit te roken. Maar op de aanwezigheid van Hannah hadden ze niet gerekend…

In Those Who Wish Me Dead spelen ook de acteurs en actrices Nicholas Hoult (de X-Men-films), Finn Little (Reckoning), Aidan Gillen (Game of Thrones, Peaky Blinders), Medina Senghore (Happy!), Tyler Perry (Vice, Gone Girl), Jake Weber (Midway, Homeland) en Jon Bernthal (Ford v Ferrari, Wind River). Taylor Sheridan (bekend van Hell or High Water en Wind River) heeft de film geregisseerd. Hij werd eerder in zijn carrière al genomineerd voor een Oscar.

Komt Those Who Wish Me Dead op Netflix?

Komt Those Who Wish Me Dead op Netflix? Op 13 mei 2021 ging de film in première en gelijktijdig werd de thriller gereleaset op HBO Max, dat nog niet beschikbaar is in Nederland. In ons land is het Pathé Thuis dat erin geslaagd is om de rechten van de film aan te kopen. Sinds eind juni 2021 is de film dan ook daar te bewonderen. Zolang de rechten in handen zijn van Pathé Thuis, ziet het er niet naar uit dat de film snel naar Netflix komt.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer Those Who Wish Me Dead toch op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?