Laatste nieuws over Netflix

Komt Tom & Jerry op Netflix?

Komt Tom & Jerry op Netflix? Het lijkt er op dit moment niet op dat Tom & Jerry snel naar Netflix komt. De ‘live-action animatiefilm’ is sinds kort namelijk te bekijken bij Pathé Thuis. Zolang de film daar te zien is, is het eigenlijk uitgesloten dat hij op korte termijn naar Netflix komt.

Tom & Jerry in een nieuw jasje

Tom & Jerry kennen we allemaal natuurlijk nog wel van Cartoon Network, maar in de nieuwe film is het beproefde concept in een nieuw jasje gestoken. Dat overbekende kat en muis zijn namelijk met de computer geanimeerd, maar de wereld om hen heen niet, die is ‘gewoon’ live-action. Op die manier krijgen Tom en Jerry dus te maken met hoofdrolspeelster Chloë Grace Moretz, bekend van onder meer de beide Kick-Ass-films en Hugo.

Aan het begin van Tom & Jerry zien we hoe de kat en de muis in New York City aankomen. Daar belanden de twee ‘aartsvijanden’ al snel in het grootste en meest luxueuze hotel van de stad, maar daar is men precies op dat moment een bruiloft aan het voorbereiden voor een sterrenkoppel. Het behoorlijk bijdehante meisje Kayla (gespeeld door Moretz) bluft zich ondertussen bij hetzelfde etablissement naar binnen met een ontvreemd cv… Wat volgt is een simpele optelsom: Tom, Jerry en Kayla krijgen vroeg of laat natuurlijk met elkaar van doen! Deze strijd der karakters levert de nodige koddige hilariteit op.

Komt Tom & Jerry op Netflix?

Komt Tom & Jerry op Netflix? Op 9 juni 2021 ging de film in première in de Nederlandse bioscopen en het was vervolgens Pathé Thuis dat de rechten van de ‘revival’ van Tom & Jerry uit het vuur sleepte.  Zolang de rechten in handen zijn van Pathé Thuis, lijkt het er niet op dat de film snel naar Netflix komt.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer Tom & Jerry toch op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?