Laatste nieuws over Netflix

Komt Transplant op Netflix?

Komt Transplant op Netflix? Helaas slecht nieuws voor de fans van deze Canadese ziekenhuisserie. Op korte termijn wordt Transplant namelijk niet op Netflix verwacht. Daarentegen kunnen we sinds 10 maart 2021 wel via Ziggo Movies & Series aan de slag met de serie. Daar verschijnen wekelijks nieuwe afleveringen online.

Medisch drama

Sinds kort kunnen we op Netflix met New Amsterdam aan de slag met een ziekenhuisserie. In Canada is ondertussen Transplant verschenen. Daarin draait het om Dr. Bashir Hamed, een Syrische arts met beproefde vaardigheden op het gebied van spoedeisende geneeskunde. Als het mis gaat in zijn land, besluit hij Syrië te ontvluchten en een nieuw leven op te bouwen in Canada met zijn zusje Amira. Terwijl hij zich zal moeten aanpassen aan de nieuwe omgeving, verovert hij meteen een plekje op de spoedeisende hulp van een van de beste ziekenhuizen in Toronto.

Komt Transplant op Netflix?

Komt Transplant op Netflix? Voor nu ziet het er niet naar uit dat we Transplant spoedig op Netflix kunnen verwachten. De serie is afkomstig van het Canadese CTV en de Nederlandse rechten liggen momenteel in handen van FOX. Daarnaast zijn de afleveringen sinds 10 maart 2021 te bekijken bij Ziggo Movies & Series.

Zolang de uitzendrechten in Nederland in handen zijn van FOX, wordt de serie niet snel op Netflix verwacht. Pas zodra de rechten daar zijn verlopen, kan Netflix ervoor kiezen om de rechten aan te kopen voor zijn streamingdienst.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Transplant toch op Netflix komt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?