Laatste nieuws over Netflix

Komt Vanquish op Netflix?

Komt Vanquish op Netflix? Het ziet er momenteel niet naar uit dat Vanquish op korte termijn naar Netflix komt. De misdaadthrillerfilm is sinds kort namelijk te bekijken bij Pathé Thuis. Zolang de film daar te bekijken is, is de kans bijzonder klein dat hij snel naar Netflix komt.

Morgan Freeman gijzelt een kind

In Vanquish probeert een jonge moeder (gespeeld door Ruby Rose) wanhopig om haar duistere verleden als Russische drugskoerier achter zich te laten. De gepensioneerde politieagent Damon (Morgan Freeman) dwingt Victoria echter om nog een paar klusjes voor hem uit te voeren, en dat doet hij door haar dochter te gijzelen. Nu moet Victoria wapens, lef én een motor gebruiken om een ​​reeks gewelddadige gangsters uit te schakelen, want anders ziet ze haar kind waarschijnlijk nooit meer terug…

Komt Vanquish op Netflix?

Komt Vanquish op Netflix? Vanquish ging in april 2021 in première in de Verenigde Staten, maar in Nederland moesten we een maandje langer wachten op de release. Inmiddels is hij hier echter ook uitgekomen! Het is namelijk Pathé Thuis dat erin geslaagd is om de rechten van de film aan te kopen. Sinds eind mei 2021 is de film dan ook daar te bewonderen. Zolang de rechten in handen zijn van Pathé Thuis, ziet het er niet naar uit dat de film snel naar Netflix komt.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer Vanquish toch op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?