Laatste nieuws over Netflix

Komt Vikings binnenkort op Netflix?

Vikings is zonder twijfel één van de series die veel fans graag op Netflix willen zien. Toch is de streamingdienst er tot op heden nog niet in geslaagd om de serie van History Channel ook daadwerkelijk in zijn aanbod te krijgen. De vraag is dan ook of Vikings binnenkort alsnog op Netflix verschijnt. Daar is nu een helder antwoord op!

Vikingen

In Vikings, een serie die gebaseerd is op de sega’s van de viking Ragnar Lodbrok, draait het allemaal om vikingen. De serie begint rond de negende eeuw in Scandinavië. Ieder jaar moeten de mannen naar het oosten om daar op rooftocht te gaan. Boer Ragnar gaat echter liever naar het westen, omdat hij heeft gehoord dat daar grote schatten zijn.

Als de hoofdman, de jarl, het pad van Ragnar verbiedt, gaat hij samen met Floki aan de slag om een langboot te bouwen. Tegen de wil van de hoofdman in, gaat Ragnar alsnog op pad. Eenmaal terug moet hij er alles aan doen om zijn plek te behouden.

Komt Vikings binnenkort op Netflix?

Komt Vikings binnenkort op Netflix? Dat is de grote vraag nu de serie met een 8,6 op IMDb gezien kan worden als een van de succesvolle series van History. De serie verbrak de afgelopen jaren ook niet voor niets record na record.

Begin december kondigde Netflix aan dat de eerste vijf seizoenen van Vikings in 2020 op de dienst verschijnen. Het zesde en tevens laatste seizoen is in Nederland momenteel te zien via Ziggo. Ook is duidelijk geworden dat Vikings een spin-off krijgt op Netflix genaamd Vikings Valhalla.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Vikings op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?