Laatste nieuws over Netflix

Komt Violent Night op Netflix?

Komt Violent Night op Netflix? Deze ‘bijzondere’ kerstfilm (hij is ietwat… gewelddadig) draait in de winter van 2022 in de Nederlandse bioscopen, maar komt hij daarna ook naar Netflix? En zo ja, zal dat op tijd zijn voor het kerstfeest? Ho-ho-ho.

You better watch out

De tagline die bij Violent Night hoort luidt: ‘You better watch out‘ en in het welbekende liedje horen we daarna… ‘Santa Claus is coming to town‘. In Violent Night is het dus kerstavond en de film neemt ons mee naar het landgoed van een rijke maar verdeelde en kibbelende familie. Een groep keiharde huurlingen valt vervolgens de villa binnen… Het is aan een gedesillusioneerde kerstman om deze criminelen uit te schakelen, die onder leiding staan van opper-mercenary Ben.

Hop is de Kerstman

David Harbour, bekend als Hopper (of ‘Hop’) uit de razend populaire Netflix-Original Stranger Things, speelt de hoofdrol in Violent Night, die van de Kerstman. En dat is niet de Kerstman zoals we hem kennen, maar een Kerstman die in staat is om een hele bende huurlingen om te leggen! Ook Cam Gigandet en Beverly D’Angelo hebben echter rolletjes in deze atypische kerstfilm.

Komt Violent Night naar Netflix?

Komt Violent Night op Netflix? Dat is natuurlijk dé vraag, zeker omdat David Harbour misschien wel verworden is tot één van de gezichten van de streamingdienst. Het antwoord is helaas: nog niet, er zijn in ieder geval nog geen plannen voor op de korte termijn.

Niet getreurd, want Violent Night komt natuurlijk wél gewoon naar Pathé Thuis. Het wordt echter interessant om te zien wanneer de film precies te zien zal zijn op Pathé Thuis, want het zou natuurlijk het beste zijn als deze dienst nog vóór de kerstperiode de beschikking krijgt over de film. Dat is echter wel héél snel na de premièredatum van 1 december, meestal gaan er namelijk drie maanden overheen alvorens Pathé Thuis een bioscoopfilm scoort. Hoe dan ook: wordt vervolgd!

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer Violent Night op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?