Laatste nieuws over Netflix

Komt Watchmen naar Netflix?

Komt Watchmen naar Netflix? De uitzendingen van het eerste seizoen van Watchmen gaan op 20 oktober van start bij HBO in de Verenigde Staten. Daarna verschijnen wekelijks nieuwe afleveringen van de reeks. In Nederland hoeven we niet te verwachten dat de reeks ook naar Netflix komt. Wel is Watchmen te bekijken bij Ziggo.

Regina King

In Watchmen is een rol weggelegd voor Regina King, die in haar carrière al heel wat Emmy Awards mee naar huis heeft genomen. De serie is een nieuwe tv-bewerking van de graphic novel van Alan Moore en Dave Gibbons. We worden meegenomen naar 1985, een tijd waarin voormalige superhelden bestaan. Als een collega wordt vermoord, start burgerwacht Rorschach zijn eigen uitgebreide onderzoek. Daarbij ontdekt hij iets dat de loop van de geschiedenis zoals we die nu kennen compleet zou kunnen veranderen.

Komt Watchmen naar Netflix?

De kans dat Watchmen op korte termijn naar Netflix komt is bijzonder klein. In de Verenigde Staten is de reeks te zien bij HBO en in Nederland is Ziggo er met de uitzendrechten vandoor gegaan. Vanaf 21 oktober is de eerste aflevering van de serie te bekijken bij Ziggo in Nederland. Zolang de rechten daar liggen, is het voor Netflix onmogelijk om de serie toe te voegen aan zijn aanbod. Het ziet er voor nu ook niet naar uit dat daar snel verandering in komt.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Watchmen toch op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?