Laatste nieuws over Netflix

Komt White House Farm Murders op Netflix?

Komt White House Farm Murders op Netflix? Helaas ziet het er niet naar uit dat we op Netflix snel aan de slag kunnen met White House Farm Murders. De biografische dramaserie is vanaf maandag 22 juni in Nederland te bekijken bij NPO2. Pas zodra de rechten daar zijn verlopen, zou Netflix ervoor kunnen kiezen om de rechten aan te kopen.

White House Farm Murders

White House Farm Murders is gebaseerd op de waargebeurde gebeurtenissen van 6 augustus 1985. Vijf leden van de Bamber-Caffell familie werden op die dag doodgeschoten in White House Farm, Essex. De politie doet onderzoek. Al snel wordt Sheila gearresteerd, de zus van de plaatselijke boer Jeremy Bamber die de politie waarschuwt. Als het moordonderzoek verder gaat, krijgt de zaak een bijzondere twist.

Komt White House Farm Murders op Netflix?

Komt White House Farm Murders op Netflix? White House Farm Murders werd in Groot-Brittanië uitgezonden door ITV. In Nederland moesten we echter even gedeeld hebben voordat de serie ook te zien was. Uiteindelijk is het NPO geworden dat ervoor gekozen heeft om de rechten aan te kopen en waar de serie vanaf 22 juni dan ook te bekijken is.

De kans dat de reeks nog naar Netflix komt, is dan ook uiterst klein. Pas zodra de rechten van White House Farm Murders bij NPO zijn verlopen, kan Netflix de rechten aankopen. Dan is het echter nog maar de vraag of de streamingdienst dat ook echt ziet zitten. Soortgelijke tips op Netflix? Marcella, Retribution, Paranoid en Collateral!

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer White House Farm Murders toch op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?